МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА КАРАНДЖА

МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА КАРАНДЖА
36.00 лв.

МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА КАРАНДЖА

AGROBETA KARANJA е масло, съставено от растителни екстракти от Pongamia Pinnata, дърво, което се отглежда в Индия и е с идентични свойства като чистото масло от Нийм, което е ефективно в превенцията и контрола срещу насекоми като: листни въшки, белокрилки, акари, кръгли червеи, мокрици, правокрили, паяжинообразуващи акари и други.

За разлика от химическите инсектициди, съставките на AGROBETA KARANJA оказват въздействие върху хормоналната система на насекомите, както го прави и маслото от Нийм. Доказано е, че използването на този продукт увеличава естествените защитни сили на растенията, засилва клетъчните стени на стъблата, поради което се счита за проводник на защитните реакции на растенията срещу някои вредители.

Въпреки, че са необходими няколко дни за да се прояви действието му, превантивната му функция е високо ценена от производителите, поради което използването му е силно препоръчително както за начинаещи, така и за професионалисти.

ГАРАНТИРАН СЪСТАВ

Масло от Pongamia Pinnata ………………….. 99 % p/p

AGROBETA KARANJA не е токсичен за хора, домашни животни, насекоми, ципокрили и диви животни, поради което няма срок на безопасност.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Разтварят се 3 мл от този продукт на всеки литър вода. Този продукт трябва да се прилага чрез намокряне добре на цялото растение.

Нанесете от началото на седмица 3 до седмица 9 на растението. Да не се прилага в горещо време и при слънчеви изригвания. Като продукт за превенция да се извършва третиране на всеки 7 дни в моменти на максимален риск (няколко последователни дни с висока влажност и малко слънце, в които растението е в пълен вегетативен растеж).

В случай на гъбични инфекции или наличие на насекомите, споменати по-горе може да се използва всеки 3 дни по същият начин.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK