BAT GUANO AGROBETABAT

BAT GUANO AGROBETABAT
38.00 лв.

BAT GUANO 5 KG.

AGROBETABAT е изцяло натурален продукт, който се произвежда от тор от прилепи от Индонезия. Този тип тор (гуано) се счита за най-добрият от органичен произход. Благодарение на собствените си обогатители този тор е полезен и действа благотворно на всички видове култури. Най-полезен е торът гуано, който се добива в Индонезия.

Обикновено употребата на този вид тор е мотивирана от желанието да се отгледа 100% екологично чиста култура, постигайки по този начин включването и асимилирането на съставките, които се съдържат в тора без да остават отпадъци в почвата, нито следи по растенията, плодовете или семената.

Сред основните достойнства на AGROBETABAT като тор, може да се посочи ускоряването на всеки етап на растежа, цъфтежа и узряването. Укрепва структурата на корените и повишава устойчивостта срещу болестите, предизвикани от липса на хранителни вещества или бактериални атаки.

Друга специфична характеристика е, че може да се прилага включително на млади растения, разсади и семена, тъй като хранителните му вещества и начина на отделянето им правят този тор напълно безвреден и не съществува опасност от увреждане поради прилагане на по-голямо количество.

Установено е също така, че AGROBETABAT подобрява качеството на почвата и може да се използва през цялата година, за да подобри нейната структура и плодородие, подпомагайки уплътняването на рохкава пръст или омекотяването на твърди почви. Трябва да се отбележи, че този продукт притежава високо микробна флора, състояща се от актиномицети и бактерии включително разновидност от микроорганизми, които активират почвата и са благотворни за правилното подхранване на растенията.

ГАРАНТИРАН СЪСТАВ

Общ азот ............................................................ 8.00 % p/p

Фосфор (P2O5) total ................................................. 29.00 % p/p

Калий (K2O) total .................................................. 2.00 % p/p

Калций (CaO) ...................................................... 35.00 % p/p

Хумусен екстракт .................................................... 4.91 % p/p

Хумусни киселини ................................................... 1.05 % p/p

Fúlvicos киселини ................................................... 3.85 % p/p

Органична материя ................................................... 20.60 % p/p

Други микроелементи като Бор (B), Желязо (Fe), Манган (Mn), Магнезий (Mg) и други.

ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА УПОТРЕБА

Овощни и цветни градини:

Като подобрител на почвите и тор за ускоряване на растежа се препоръчва една доза от 1 кг. от AGROBETABAT за всеки 30 квадратни метра почва. За саксии се препоръчва около 20 грама продукт на саксия.

Цветя:

Препоръчва се първоначална доза от 100 гр. на саксия (с вместимост 30 литра) в началото на засаждането. Бавното разграждане на продукта позволява хранителните вещества да се отделят бавно и да са на разположение по време на целия жизнен цикъл на културата.

Селско стопанство:

Препоръчителните дозировки ще бъдат посочени съобразно нуждата от Фосфор (Р) на конкретната култура, тъй като той е с най-голямо съдържание в тора гуано. Може да се използва както в кисели, така и в основни почви. Употребата му са препоръчва във фазата на растеж на културите.

Този продукт има сертификат CAAE за биологични суровини.КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK