BIO NOVA - BN-Zym

BIO NOVA - BN-Zym
10.00 лв.

BIO NOVA - BN-Zym

BN-Zym е естествен био-катализатор (ускорител на процеса), среден строител и среден подобрител на базата на специфични ензими. Ензимите стимулират способността за задържане на вода на всяка среда и намаляват в почвата напрежението на водата, което позволява по-бързо и по-добро проникване на вода в средата. Докато BN-Zym прониква в средата тя носи повече кислород! Ензимите са специализирани белтъчни молекули и работят като катализатори в няколко био-химични процеси.
Някои от основните характеристики на ензимите е специфичния начин по който те работят и по-специално тяхната скорост. Превръщането на захар в алкохол с помощта на химикали, обикновено отнема няколко седмици или дори месеци, докато с помощта на ензими, това просто отнема няколко секунди! Ензимите винаги работят без каквито и да било отпадъци или странични продукти. BN-Zym води до повишена дейност на бактерите, което конвертира хранителните вещества и минералите в почвата в материал, който е пряко усвоим от реколтата. BN-Zym катализира веществата на отпадъците и ги доставя обратно към културата под формата на резорбируеми хранителни вещества.
Резултатът е балансирани култури с намалена чувствителност на всички болести! Освен това, в средносрочен план, растенията остават чисти и свободни от всякакви излишни компоненти. Това е важно за всяко култивиране, но най-вече в случаите, в които почвата и кокоса се използват повторно.

Дозировка

Умерена почва / кокос: просто добавете към разтвора на тор 3 мл. на 10 литра.
Умерено твърда вата: просто добавете към разтвора на тор 3 мл. на 10 литра.
В системи, които не използват субстрати като NFT: добавяне към разтвора на тор 5 мл. на 10 литра.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK