BIO NOVA - SprayMix

BIO NOVA - SprayMix
25.00 лв.

BIO NOVA - SprayMix

SprayMix е чист биологичeн и нетоксичен продукт за грижа и се състои от специална комбинация от морски водорасли и органични екстракти.

Този продукт се състои от ауксин, морски водорасли, хелатиран калций, витамини, аминокиселини, 80 микроелементи, естествени мастни киселини и голям брой естествено отглеждани и цъфтящи хормони.

Специалната комбинация от тези компоненти се прави за по-добър метаболизъм, по-добро пъпкуване на очите и по-високо производство на хлорофил (това е от голямо значение за култивиране с изкуствена мълния). Това е особено важен продукт растения-майки и резници. В случай на растения-майки, SprayMix помага за повече филизи и следователно повече резници. В случай на резници, пръскането с този продукт спомага за жизненост и дълготрайни зелени резници.

Дозировка

Напълно развити растения: пръскайте веднъж седмично с разтвор от 15 мл. на литър. Филизи: След като порасне първото разклонение, напръскайте веднъж с разтвор от 10 мл. на литър.
И в двата случая, трябва да се пръска най-вече върху долната повърхност на листата, защото там е по-голямата част на устицата, през които листата са в състояние да абсорбират течности.


short Flowering bag

КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK