FUNGITOTAL

Fungitotal
18.00 лв.

FUNGITOTAL

Agrobeta Fungitotal

AGROBETA FUNGITOTAL е продукт, предназначен за контролиране на всички видове гъбични инфекции по листата като: брашнеста мана, плесен, ботритис цинереа и други. Неговият механизъм на действие се основава на увеличено образуване на фитоалексини, естествените защитни сили на растенията и образуване на защитен филм, който инхибира растежа на гъбички.

От друга страна съдържа растителни екстракти, които са в състояние да разрушат мембраните на гъбичките чрез окислителни реакции и да се задържат в третираната култура повече от една седмица след прилагането на препарата. Синергията между двата растителни екстракта превръща препарата във фунгицид с широк спектър на действие.

Употребата на AGROBETA FUNGITOTAL се препоръчва когато гъбичните инфекциии по растението са вече установени, а не като превантивна мярка.

ДОЗИРОВКА И УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

Следва да се прилага като спрей в дози между 2 до 3 мл на литър вода. Прилагането на този продукт е листно. Растението трябва да се намокри обилно, включително долната страна на листата. Препоръчва се прилагането да е с интервали от една седмица между третиранията.

Срок за безопасност: 4 дни.

Този продукт има сертификат CAAE за биологични суровини.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK