SHOOTING POWDER

SHOOTING POWDER
60.00 лв.

SHOOTING POWDER

House & Garden Shooting Powder 5 x 65 гр.

House & Garden Shooting Powder бързо се превръща в лидер в индустрията на стимулатори на цъфтежа, които се използват в последните 3 седмици. Shooting Powder наистина прави добива голям!

  • Създаден от топ холандски производител - House & Garden,
  • Усилва нов слой на растеж на вашата култура,
  • Добавя тегло и плътност на прибиране на реколтата,
  • Няма да компрометира качеството или аромата,
  • Идеален за използване с хранителни вещества и добавки House & Garden хранителни вещества и добавки,
  • Подобна на House & Garden Top Shooter продукт, но под формата на прах,

House & Garden Top Shooter 5 х 65 гр. сашетата съдържа:

5 х 65гр. сашета House & Garden Shooting Powder. Как работи House & Garden Shooting Powder:

House & Garden Shooting Powder е силен бустер за използване в последните 3 седмици преди прибиране на реколтата. Shooting Powder съдържа специална формулировка на фосфор и калий (PK), което кара растението да създаде нов слой на растеж над съществуващия плод, когато обикновено растението е в етап на съзряване. Shooting Powder добавя тегло и плътност на съществуващите плодове, без да причини влошаване на качеството или аромата.

Използване на House & Garden Shooting Powder:

House & Garden Shooting Powder изисква много от вашите растения, така че трябва да се използва само върху растенията в добро здраве, които се отглеждат при оптимални условия на топлина, светлина и CO2. Shooting Powder трябва да се използва само в последните 3 седмици на цъфтежа. През първата седмица от последните 3 седмици на цъфтежа, намалете Е.С. на базовите си хранителни вещества до 1.2 и след това добавете Shooting Powder в размер на 0.65gm / литър (1 саше за 100 литров резервоар). Регулиране на рН, както обикновено. За последните 2 седмици на цъфтежа, отново се използва базов хранителен разтвор с Е.С. на 1.2, но добавете Shooting Powder в размер на 1.3gm / литър (2 сашета за 100 литров резервоар) и след това се регулира рН до необходимото ниво. Не е препоръчително да се използват никакви други добавки или бустери, които съдържат NPK (като PK 13/14), докато използвате Shooting Powder, тъй като това може да доведе до прекомерно торене.

Както при всички хранителни вещества, бустери и добавки, никога не ги смесвайте заедно в концентрирана форма (т.е. направо от бутилката). Винаги се добавят всеки хранителен елемент, бустер или добавка към вашия резервоар или фуражи вода един по един, като разтворите добре преди да добавите следващия.

Използван директно и в комбинация с House & Garden базови хранителни вещества, Shooting Powder ще ви удиви с увеличаването на добива.

House & Garden Shooting Powder - NPK 0-39-25

House & Garden препоръчителна доза: 1 саше в 100-литров резервоар в първата седмица на последните 3 седмици от цъфтежа. Използвайте 2 сашета в 100-литров резервоар за последните 2 седмици на цъфтежа.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK